Ali B

Ali B in jury X Factor

Ali B is EXCLUSIEF te boeken bij Jan Vis artiesten en evenementen: 073-5219151 of info@janvis.nl. Online prijzen en boekingen van Ali B!



Ali B zal plaatsnemen in de jury van het nieuwe seizoen van X Factor. Naast De populaire duizendpoot zal ook oudgediende Gordon weer van de partij zijn in het nieuwe seizoen. De rest van het panel is nog onbekend.

Na lang nadenken heeft Ali B bekend gemaakt om definitief in te gaan op het aanbod om plaats te nemen in het panel van de RTL-talentenjacht. "Ik heb er lang over nagedacht. Ik ben namelijk niet zo'n fan van de meeste talentenjachten. Kandidaten moeten maar luisteren naar wat de jury van ze vraagt", verteld Ali B dinsdag in het AD. "Als jurylid ga ik voor authenticiteit! Ik krijg die ruimte bij X Factor."

Het vijfde seizoen van X-Factor is in een nieuw jasje gestoken. Naast zangtalent kunnen nu ook rappers, dj-acts en singer-songwriters zich aanmelden.

Bron: Jan Vis

Direct boeken In 3 simpele stappen snel jouw artiest geboekt. Voeg toe aan programma Stel je programma samen.

Hot news

Discografie

2013 Muziek (Marco Borsato ft. Ali ..  
2011 Summertime (Ali B ft. Brace) Watch
2011 Rosamunde 2011 (Ali B & Ye.. Watch
2011 Troubadour 2011 Watch
2008 Eeyeeyo (Darryl feat. Ali B, S.. Watch
2008 Baas (Ali B feat. Sjaak) Watch
2007 Groupie Love (Ali B feat. Yes-.. Watch
2007 Je Weet Zelluf (Ali B & Th.. Watch
2007 Dit Gaat Fout (Ali B feat. Gio.. Watch
2006 Zomervibe Watch
2006 Ghetto Remix (Akon feat. Ali B.. Watch
2006 Rampeneren (Ali B feat. Yes-R .. Watch
2006 Hard To Get (Gio feat. Ali B, .. Watch
2006 De Leipe Bauer Flavour (Frans ..  
2006 'Till Morning (Ali B feat.. Watch
2006 Wij Houden Van Oranje 2006 (Al.. Watch
2005 Het Kind (Brace Feat. Ali B &a.. Watch
2005 Hartendief (Brace feat. Ali B) Watch
2005 Wat Zullen We Drinken (7 Dagen.. Watch
2005 Leipe Mocro Flavour (Ali B fea.. Watch
2004 Wat Zou Je Doen (Marco Borsato.. Watch
2004 Ik Ben Je Zat (feat. Brace) Watch
2003 Waar Gaat Dit Heen? (Ali B &am.. Watch